Wie zijn wij

De mensen met wie je te maken krijgt bij het Maatschappelijk Steunsysteem Tilburg zijn:

Linda van Belkom

Linda van Belkom is psycholoog bij GGz Breburg en werkt als consulent binnen MSS.  Ze kan je advies en hulp geven over psychische klachten. Denk aan angsten, depressie, verwardheid. Zij kan meedenken wat voor jou een passende oplossing is.  

Teamlid Linda van Belkom

Teamlid Linda van Belkom is een van de teamleden van het Maatschappelijk Steunsysteem Tilburg. Wie zich lange tijd niet prettig voelt, verliest vaak het contact met veel mensen. Wij van MSS Tilburg helpen je om weer mensen te leren kennen. Dat kunnen ook mensen zijn, die iets vergelijkbaars heeft meegemaakt als jij. Dat geeft veel steun.

Lonneke van Lith

Lonneke van Lith is trainer met ervaringsdeskundigheid binnen RIBW-Brabant. Zij heeft veel ervaring als hulpverlener maar ze heeft ook aan de andere kant gestaan. Deze ervaringen kan ze heel goed inzetten om andere mensen te helpen.

  Teamlid Lonneke is een van de teamleden van het Maatschappelijk Steunsysteem Tilburg. Wie zich lange tijd niet prettig voelt, verliest vaak het contact met veel mensen. Wij van MSS Tilburg helpen je om weer mensen te leren kennen. Dat kunnen ook mensen zijn, die iets vergelijkbaars heeft meegemaakt als jij. Dat geeft veel steun.

Loes Greven

Loes Greven is Thuisbegeleider bij Thebe en werkt als consulent binnen MSS.   Zij kan je advies en begeleiding bieden wanneer je de grip op je leven even kwijt bent.  Van begeleiding naar eigen regie in bijv. het huishouden, vrijetijdsbesteding  en administratieve zaken.   We nemen het vanuit de Thuisbegeleiding niet van je over, wel pakken we dát aan wat nodig is.  

Teamlid Loes Greven

Teamlid Loes Greven is een van de teamleden van het Maatschappelijk Steunsysteem Tilburg. Wie zich lange tijd niet prettig voelt, verliest vaak het contact met veel mensen. Wij van MSS Tilburg helpen je om weer mensen te leren kennen. Dat kunnen ook mensen zijn, die iets vergelijkbaars heeft meegemaakt als jij. Dat geeft veel steun.

Resi van Eindhoven

Resi van Eindhoven is verpleegkundige bij Novadic-Kentron en werkt als consulent binnen MSS. Ze kan je advies en hulp geven op het gebied van verslaving. Denk aan alcohol, drugs (zoals wiet, cocaïne, GHB), gamen, gokken. Zij kan meedenken wat voor jou een passende oplossing is.    

Teamlid Resi van Eindhoven

Teamlid Resi van Eindhoven is een van de teamleden van het Maatschappelijk Steunsysteem Tilburg. Wie zich lange tijd niet prettig voelt, verliest vaak het contact met veel mensen. Wij van MSS Tilburg helpen je om weer mensen te leren kennen. Dat kunnen ook mensen zijn, die iets vergelijkbaars heeft meegemaakt als jij. Dat geeft veel steun.